Verkennen van de marktmogelijkheden van jouw onderzoek

Welke ondersteuning biedt Business Generator Groningen mij als ondernemende onderzoeker?

Onderzoeker zijn en ondernemer tegelijk. Het lijkt wellicht een wonderlijke combinatie, maar gelukkig zien we steeds meer onderzoekers die maatschappelijke en economische impact willen maken met hun onderzoek en het avontuur aangaan. De combinatie van beide disciplines vergt soms lef, maar is een verrijking voor onderzoek én onderwijs en levert ook veel goeds op voor de maatschappij. Daarom verdienen deze onderzoekers onze support!

Zo helpen wij jou verder

Allereerst creëren we awareness. Om jou bekend te maken met de mogelijkheden om jouw onderzoek te valoriseren. Dit doen we door middel van het screenen en scouten van onderzoek met marktpotentieel en jou simpelweg te ondersteunen in de verschillende stappen van het valorisatieproces. Ofwel: het bieden van een optimale flow van onderzoek naar de markt. We bieden je o.a. ondersteuning bij het beschermen van jouw vinding, het verkennen van samenwerking met bedrijven en door je in contact te brengen met investeerders

Daarbij is Business Generator Groningen supporter van initiatieven om het regionale en nationale innovatie- ecosysteem te bevorderen zoals bijvoorbeeld het Campus Community Fund (een inititief van Campus Groningen, NOM en Rabobank) en Science to Impact (een initiatief van de Universiteiten van Nederland en Techleap.nl).

Onze partners

Jouw onderzoek naar de markt?

Jouw onderzoek naar de markt?

Doe de quickscan door je gegevens hieronder in te vullen.