Event
26 april

Kennissessie Datagedreven beslissingen maken met Power BI

Kennissessie met actionable insights voor het MKB - uitgesteld

Heeft jouw organisatie de afgelopen jaren in software geïnvesteerd om bedrijfsprocessen te digitaliseren? Dan hebben jullie al een goed fundament gelegd. Een logische volgende stap is de inrichting van een Power BI dashboard waarmee je in één oogopslag inzicht krijgt in de prestaties van je onderneming en in hoe jullie ervoor staan. Datagedreven beslissingen maken komt zo plots een stuk dichterbij.

Veel organisaties hebben behoefte aan een dashboard, maar weten niet hoe ze dit kunnen realiseren. Om het noordelijk MKB hierin te ondersteunen, organiseren Business Generator Groningen, Provincie Fryslân en NHL Stenden in samenwerking met Deloitte een kennissessie ‘Datagedreven beslissingen maken met Power BI’.

De kennissessie is hands-on ingestoken zodat jouw organisatie direct na het volgen van de kennissessie aan de slag kan, met indien gewenst ondersteuning van Deloitte.

Voor wie?
Voor organisaties die de wens hebben brondata te vertalen naar een overzichtelijk dashboard om zo datagedreven beslissingen te kunnen maken.

Wanneer?
Donderdag 12 mei van 15.00 tot 16.30 uur
Space Werkcafé, Blauwborgje 31, Groningen

Leider van de kennissessie
De kennissessie wordt gegeven door Mark Hoogerheide, Manager IT en Innovatie bij Deloitte. Met zijn 12+ jaar ervaring op het gebied van ERP Cloud Software helpt hij MKB’ers bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen en managementrapportages.

Na het volgen van de kennissessie heb je:

  • Scherp op welke KPI’s jouw organisatie kan sturen
  • Een goed beeld van het applicatielandschap om jouw bedrijfsprocessen te digitaliseren
  • Kennis van hoe je data uit verschillende software pakketten kan ontsluiten met behulp van Power BI
  • Inzicht in hoe jouw onderneming met behulp van een Power BI dashboard geautomatiseerde rapportages en datagedreven beslissingen kan maken

 

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je van harte uit om samen met een groep mede MKB’ers deel te nemen aan de kennissessie. Tip: neem vooral een collega mee om samen die eerste stap naar een datagedreven organisatie te zetten.

NB: deze kennissessie is een initiatief van het Interregproject Futures by Design, NHL Stenden, Provincie Fryslân en Business Generator Groningen. 

26 april 2022

Meld je aan voor Kennissessie Datagedreven beslissingen maken met behulp van Power BI

Je gaat ermee akkoord dat Business Generator Groningen jouw persoonlijke gegevens opslaat en verwerkt.

Jouw onderzoek naar de markt?

Doe de quickscan door je gegevens hieronder in te vullen.